آبشار بهرام بیگی دنا در موقعیت جغرافیایی E510843 N305952 در استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد. روستای دلی بهرام بیگی (سمندی) از توابع بخش مرکزی شهرستان دنا است که در ۵۰ کیلومتری شمال غرب سیسخت و ۷۰ کیلومتری مرکز استان (یاسوج) قرار دارد . ارتفاع این روستا از سطح دریا ۱۵۵۰ متر است . آب و هوای روستای دلی بهرام بیگی در فصول بهار و تابستان مطبوع و دلپذیر و در زمستان سرد است . روستای دلی بهرام بیگی از دیرباز ییلاق عشایر بویراحمدی بوده است و براساس برخی منابع محلی ، یکی از کانونهای پرورش اسبهای خوانین عشایری به شمار میرفته است . مردم روستای دلی بهرام بیگی به زبان لری سخن میگویند ، مسلمان و پیرو مذهبی شیعه جعفری هستند . از مهمترین صنایع دستی این روستا که به دست هنرمندانه زنان و دختران تولید میشود میتوان به قالی ، قالیچه ، گبه ، گلیم و خورجین اشاره داشت . عسل، گردو، خشکبار، صنایع دستی و انواع فرآوردههای لبنی مانند کشک، کره و روغن حیوانی، سوغات روستای دلی بهرام بیگی به شمار میروند .
بشار زیبای بهرام بیگی در ناحیه جنوبی رشته کوه دنا ، در حد فاصل روستاهای پاتاوه و لوداب واقع شده است . ارتفاع تقریبی آبشار ۳۰ متر میباشد . تفرجگاه پیرامونی این آبشار در ایام مختلف سال نظر گردشگران بسیاری را به سوی خود جلب میکند . آبشار بهرام بیگی ، در یک کیلومتری روستا قرار دارد . در پایین این آبشار حوضچه ای کوچک پدید آمده که در اطراف آن مکان مناسبی برای نشستن مهیاست. گیاهان دارویی در دامنه کوه های منطقه به وفور یافت می شوند.
دسترسی به آبشار : استان کهگیلویه و بویراحمد , یاسوج , جاده ی یاسوج به اصفهان , شهر پاتاوه , در سمت غرب جاده وارد جاده ی پاتاوه به مارگون می شویم. آبشار در کیلومتر 15 این جاده, در کنار جاده قرار گرفته است و از درون جاده کاملا قابل رویت است . تمام مسیر آسفالت است و با هر نوع ماشینی می توان بدان جا رسید. بعد از پارک خودرو می توان با یک ربع پیاده روی به زیر آبشار رسید.
عشق و محبت
2 - و اما براستی محبت چیست؟ بی تردید محبت خدا به بشر بسیار متفاوت از محبت بشر است ولی در عین حال همچون سایر صفات الهی محبت خدا را هم بایستی از محبت بشری درک نمود چرا که همه اسماء و صفات الهی نهاده فطرت بشرند ولی بشر اکثراً از آن به شر استفاده می کند و لذا از دستش می دهد.
3 - محبت به طور کلی تمایل و گرایش شدید را گویند که میزانش بسته به این است که فرد محب در حبش و به خاطر حبش تا کجا از خواسته های خود می گذرد. پس محبت نیز همچون سایر صفات و بلکه بیش از هر صفت دیگری دارای ماهیتی دیالکتیکی است. زیرا از یک سو اراده و خواستنی شدید است و از سوی دیگر مشمول از خود گذشتن و نخواستن می شود : خواستن نخواستن یا اراده به بی ارادگی و حتی ضد اراده!
6- در حقیقت دوست داشتن و محبت بین دو انسان و از جمله جنس مخالف، حق وجود است. زیرا برخاسته از نور تجلی و ظهور خداست که عموماً شیطان وارد کار می شود و دوست داشتن را استکباری و تصرفی می سازد یعنی وارونه می سازد. در حالیکه تجلی و ظهور همواره برای غیر است و بایستی ضد خود باشد.
از کتاب "خداشناسی امامیه - امام شناسی قرآنی و خودشناسی الهی- جلد دوم " استاد علی اکبر خانجانی - ص326
لینک دانلود :
http://d01.megashares.com/dl/LIpCPIh/khodashenasiemamieh2.zip
در صورت فیلتر بودن به وبلاگ زیر مراجعه کنید :
https://noorehasti.wordpress.com/